website, webshop...

Een website kun je voor verschillende doeleinden gebruiken, bijvoorbeeld om informatie te delen, om klanten iets te verkopen of om klanten te werven (zoals deze website ; ). Als je een website of webshop wilt hebben, wil je natuurlijk dat het een interessante site is. Om daar voor te zorgen maak ik een gestroomlijnd en duidelijk ontwerp. Ik gebruik uw teksten en foto's voor een professionele en persoonlijke site.


Een al bestaande website aanpassen

In het geval van het aanpassen van een al bestaande website wil ik graag een afspraak maken. Dan kunt u mij uitleggen wat er aan de hand is en kan ik bepalen wat er dan nodig is. De prijzen hiervoor kunnen erg verschillen, omdat ik niet weet in welke situatie de website zich bevind. wilt u weten hoeveel het zou kosten om uw bestaande website aan te passen, neem dan contact met mij op.


waarmee bouw ik uw website?

Voor het bouwen van websites, gebruik ik veel verschillende programma's. Als u bijvoorbeeld een domeinnaam bij een bepaald bedrijf heeft, bouw ik de website bij dat bedrijf. Dan hoeft u niet een heel nieuw programma te leren kennen. Ik maak uw website zo dat hij zowel op een computer, als op een telefoon helemaal goed aangepast is (responsive).


domeinnaam en zakelijk e-mail

Als u een bedrijf heeft gestart, heeft u waarschijnlijk al een domeinnaam en een zakelijk e-mailadres. Zo niet, dan kan ik dat ook voor u doen, uw bedrijfs-/domeinnaam komt dan achter het @ te staan. Met een domeinnaam komt uw website veel hoger in de zoekmachines, een zakelijk email-adres komt professioneel over bij uw klanten.


"Search Engine Optimalisation (SEO)" en "Google Analytics"

Uw website moet natuurlijk zo hoog mogelijk in de zoekmachines komen te staan. Doordat ik al een behoorlijk aantal websites gebouwd heb, kan ik uw websites een eind op weg helpen om uw site hoog in Google te krijgen. Voor u als ondernemer, is het erg handig om te zien hoe uw klanten gebruik maken van uw website. Hiervoor installeer ik "Google Analytics" op uw website. Hiermee kunt u bijvoorbeeld zien op welke pagina van de site de bezoekers het langst blijven.


het bouwen van uw website

Als u contact met mij opneemt, over een website, wil ik graag een afspraak maken. Bij die afspraak kunt u bepalen of u met mij in zee wilt gaan. Uiteraard is deze afspraak geheel kosteloos. Als u met mij in zee wilt gaan maak ik graag een eenvoudig plan. Welke pagina's, wat voor kleuren en het doel van de website bijvoorbeeld. U levert teksten en foto's aan, die ik op de website plaats. U krijgt de mogelijkheid om met een linkje te kijken hoe uw website eruit ziet. Als de website bijna af is, begin ik met het testen van de site en de "Search Engine Optimalisation" (SEO). Daarmee zorg ik dat de website hoger in Google en andere zoekmachines komt. Na de bouw van de website wil ik graag een afspraak om de puntjes op de i te zetten en de website over te dragen. Mocht u dat willen, blijf ik de website onderhouden.